Welex

Welex

Bij Welex staat tot uw dienst om al uw Spaanse juridische, fiscale en boekhoudkundige vragen te beantwoorden. Ons advocatenkantoor in Spanje biedt een allesomvattende dienstverlening zowel aan bedrijven als aan particulieren.

UW ADVOCATENKANTOOR IN SPANJE

Het Nederlandstalige advocatenkantoor Welex bestaat uit een multidisciplinair en professioneel team van deskundigen uit verschillende sectoren, zoals advocaten, economen, belastingadviseurs en boekhouders. Vraag nú om vrijblijvend advies.

Welex staat garant voor juridische deskundigheid. Bij ons kantoor in Marbella zijn alle advocaten geregistreerd bij het beroepscollege van advocaten te Málaga. We zijn gespecialiseerd in uiteenlopende juridische en fiscale domeinen. Onze deskundige advocaten in Spanje bieden advies inzake het Spaanse erfrecht, vennootschapsrecht, merken-, octrooi- en handelsnaamrecht, burgerlijk recht, strafrecht, vastgoedrecht en nog veel meer.

Doelmatige accountants en belasting adviseurs in Marbella

Afdeling boekhouding en fiscaliteit helpt cliënten hun zakelijke ambities waar te maken.
De accountants van Welex zijn specialisten in het Spaanse boekhoudingsysteem en de Spaanse fiscale wetgeving.

Wij denken goed na over mogelijke struikelblokken en communiceren op een directe wijze. Zo helpen de accountants, economen en boekhouders, alsook de belastingadviseurs u om aan al uw fiscale en wettelijke verplichtingen in Spanje te voldoen. Bij Welex spreken wij uw taal en kunnen wij u helpen bij een optimale uitvoering van uw bedrijfsplan. Neem contact op met één van onze ervaren Spaanse accountants en profiteer van de fiscale voordelen die in het Spaanse belastingsysteem te vinden zijn.

Neem contact op met een van onze Nederlandstalige advocaten voor het beste advies in vennootschapsrecht, nalatenschappen, erfrecht, merken-, octrooi-, en handelsnaamrecht, burgerlijke rechtszaken, vastgoedrecht en strafrecht in Spanje.

www.welex.es

Welex, Lawyers &amp; Accountants<
Avda. Ricardo Soriano 12, Edif. Marqués de Salamanca 1º,3
29601 Marbella
e-mail: info@welex.es
Telf: +34 952775521